PADA BUTANG: POKER, PERNIAGAAN DAN GOLF DENGAN JAKE DANIELS
Toto

PADA BUTANG: POKER, PERNIAGAAN DAN GOLF DENGAN JAKE DANIELS

Jake Daniels bersedia untuk bercuti dan beberapa pegangan. Ahli perniagaan dan pemain poker itu memasuki https://sifangartmuseum.org/ kawasan kejohanan di WPT Five Diamond World Poker Classic bersedia untuk memberikan sedikit keceriaan. Daniels tidak membanggakan satu, tetapi dua baju sejuk Krismas. Satu baju hari raya disarung oleh satu lagi pullover Krismas.

“Brent Hanks memanggil saya ‘Artis’ jadi saya perlu mempertahankan reputasi saya,” katanya sebelum permainan bermula pada Hari 2.

Santa bersikap baik kepada Daniels pada Hari 1 kerana dia membina timbunannya kepada https://gifetgif.com/ lebih daripada 127,000. Dia adalah antara pemimpin cip untuk sebahagian besar hari semalam, tetapi menipu beberapa lewat dalam aksi. Daniels mempunyai beberapa momentum yang sudah datang ke dalam siri ini. Pada bulan Jun, dia memenangi acara Terbuka Poker AS untuk $218,500 dan mempunyai beberapa kemenangan besar lain pada tahun ini juga. Dia juga mempunyai skor yang bagus di Bellagio pada rekod pokernya, memenangi acara sampingan $5,000 untuk $203,263 pada Five Diamond terakhir pada 2019.

Sedikit seorang lelaki renaissance, kisah belakang Daniels merangkumi beberapa liku-liku yang menarik. Dia kini membahagikan masanya antara Las Vegas dan kawasan Houston di Texas. Keluarganya berpindah sedikit semasa tahun-tahun awalnya dan Daniels menghadiri sekolah menengah di England. Muzik menjadi salah satu minat utama pertamanya pada masa ini.

“Saya memenangi hampir setiap pertandingan yang saya mainkan dan saya mengembara ke 14 negara untuk trompet dan saya mendapat tempat pertama dalam setiap satu daripada mereka,” katanya. “Saya https://headphonica.com/ berada di kedudukan nombor lapan di dunia untuk pemain berusia 16 tahun dan kemudian kembali ke Texas dan memenangi negeri. Tetapi saya melemparkan sangkakala saya ke luar tingkap apabila saya menjumpai golf.”

Sukan itu menjadi minatnya yang seterusnya. Dia kini pemain golf cacat +2 dan telah melayakkan diri untuk dua acara jelajah PGA. Dia bermain enam hari seminggu dan kerap bertarung dengan beberapa penggelek tinggi Vegas pada pautan.

Sepanjang perjalanan, https://groopic.com/ Daniels turut membantu mencari bahagian penyesuaian penyejuk dan gelas jenama RTIC. Empat tahun yang lalu, Daniels menjual syarikat itu dan kini menghabiskan banyak masanya untuk bertaruh dan menggertak pada perasaan poker. Sejak mengambil permainan dengan lebih sengit dua tahun lalu, Daniels kini mempunyai $2.3 juta dalam kemenangan kejohanan secara langsung.

“Saya hampir bersara sekarang dan hanya bermain poker sepenuh masa,” katanya. “Saya benar-benar telah banyak belajar poker.”

Sean Chaffin ialah seorang penulis bebas yang berpangkalan di New Mexico dan Texas. Karya beliau muncul dalam banyak laman web dan penerbitan. Ikuti dia di Twitter @PokerTraditions.