Macau tip kanggo 2020 taruhan massal munggah ing uptick ajang winates
Toto

Macau tip kanggo 2020 taruhan massal munggah ing uptick ajang winates

revenue game reged casino Macau (GGR) bisa ndeleng wutah 2020, didhukung dening Recovery andhap asor ing VIP play – dibandhingake kontraksi pinunjul https://casamozart.com/ 2019 ing babagan – uga expansion stabil saka muter ing babagan massa. Sing miturut sawetara Analysts investasi panutup sektor game kutha kang GGRAsia wis ngandika.

Ing taun tanggalan anyar ana kamungkinan Tambah winates ing sumber anyar padha disaranake: salah siji liwat panggonan game seger utawa ekstra Tabel bakul urip diutus ing kesempatan kanggo operator casino lokal ing kawicaksanan tutup Tabel kutha. Nanging paling ora ana komentator sing nyebutake manawa ‘pemulihan’ VIP 2020 ora ateges bali menyang pertumbuhan langsung ing segmen kasebut; bisa uga mung penurunan taun-taun sing kurang tajem.

Peningkatan bisnis VIP bisa diwiwiti ing separo kapindho 2020, disaranake para analis kanthi kapisah ing Sanford C. Bernstein Ltd lan Macquarie Capital Ltd. Analis Sanford Bernstein sing berbasis ing Hong Kong Vitaly Umansky ngandhani yen institusi kasebut ngarepake segmen VIP bisa “alon-alon bali maneh. ” sak taun anyar, didhukung dening likuiditas ibukutha luwih apik antarane pemain lan antarane junkets sing koordinasi paling saka dhuwur-totoan muter pasar.

“Kita ngarepake wutah VIP sing sithik nganti pertengahan siji digit taun ngarep kanthi tuwuh ing separo kapindho. Kuartal pisanan [2020] mesthine bakal negatif, nanging banjur bakal maju dadi luwih apik nalika mlebu ing paruh kapindho taun, “ujare Pak Umansky marang kita.

“Salah siji saka negatif wis weakening saka renminbi liwat pungkasan 18 sasi,”Panjenenganipun ditambahake, referring menyang regane saka itungan China – uga dikenal minangka yuan – marang duit utama liyane. Paling-totoan dhuwur Macau gambling pelanggan dianggep teka saka daratan China. Nanging gaya regane yuan iki “saiki misale jek obah ing arah ngelawan kang kudu positif,”Kanggo pasar game Macau, kang ditambahake. Bets casino Macau umume denominasi ing dollar Hong Kong, itungan pegged marang dollar Amerika Serikat, kang wis appreciating relatif kanggo yuan.

Ing taun 2020, Sanford Bernstein ngarepake “penelitian babagan gerakan dhuwit dadi kurang fokus,” lan broker kasebut ngarepake “tingkat kapercayan ing level pemain lan junket bakal nambah, saéngga nyedhiyakake likuiditas menyang sistem,” tambah Umansky.

Macquarie ujar ing cathetan sing ana gandhengane karo pitakon kita, manawa ana – liwat pemodelan finansial – kira-kira volume game VIP Macau 2020 mudhun “6 persen” saben taun, kanthi “separuh pertama mudhun 12 persen saben taun lan babak kapindho munggah 1 persen “. Macquarie nggambarake penurunan “10 persen” saben taun ing GGR VIP Macau kanggo 2020.

VIP ‘miring mudhun’

“Kanggo separo kapindho taun 2020, kita nggawe model stabilitas lan malah tuwuh sithik ing segmen VIP amarga kita bandingake karo angin kuartal kaping papat 2019 sing katon sepisan ( kunjungan Presiden Xi ),” tulis Hong Kong- adhedhasar Macquarie Analyst Edward Engel, lan kolega kang basis US Chad Beynon, Jordan Bender lan Aaron Lee ing cathetan.

Nanging “tren ing VIP tetep miring,” lan institusi kasebut nganggep “kurang” prospek kanggo setengah kapindho 2020 sing stabil kanggo segmen kasebut. Sanadyan ditambahake “kita uga ndeleng regane VIP terus amarga operator terus ngupayakake kegiatan taruhan sisih” ing taruhan proposisi sing diidini luwih apik kanggo omah.

Nomura kang Instinet LLC dicet gambar rada luwih bearish gegayutan Macau kang VIP play ing taun anyar. Ing cathetan pra-Natal, analis Nomura ngandika padha samesthine Kurangé populasi ing bagean VIP Macau katon ing 2019 terus ing 2020. Sing adhedhasar strategi bisnis saka loro operator casino Macau karo “Enggo bareng VIP paling gedhe” – kang dikenali. minangka Galaxy Entertainment Group Ltd lan Wynn Macau Ltd.

“Loro perusahaan wis nandheske shift strategis kanggo massa premium, kang kudu terus,” utamané ing basis sing luwih sekretaris pamaréntah karo werna daratan China langsung wis ditunjuk ing administrasi Kepala Eksekutif anyar Macau Ho Iat Seng, nuduhake analis Nomura Harry Curtis, Daniel Adam lan Brian Dobson. Pak Ho njupuk kantor ing 20 Desember.

Tim Nomura ngusulake owah-owahan pasar Macau menyang segmen massa premium uga “didorong pelanggan”, amarga dolanan VIP narik kawigaten – ing institusi kasebut – “tingkat pengawasan pemerintah sing luwih dhuwur” dibandhingake karo dolanan massa, sanajan Nomura ora. njlentrehake yen iki ngrujuk marang pamrentah pusat utawa pamarentah lokal.

Nomura ngira kontribusi segmen VIP kanggo GGR Macau sakabèhé bakal nyusut dadi “kira-kira 42 persen” saka GGR sakabèhé kutha ing 2020, saka kira-kira “46 persen” ing 2019 lan “55 persen” ing 2018.

Lomba regional

Ing papan liya ing wilayah Asia-Pasifik, Hoiana – resort casino Vietnam anyar sing disedhiyakake dening Suncity Group Holdings Ltd, entitas kadhaptar ing Hong Kong sing digandhengake karo merek junket Macau Suncity Group – disetel kanggo mbukak ing 2020 . Suncity Group Holdings dikontrol dening Alvin Chau Cheok Wa, bos Suncity Group.

Peluncuran Hoiana – diantisipasi ing pasar ing taun 2020 – ora bakal mimpin bisnis VIP Cina merek Suncity kanggo “migrasi” saka Macau menyang Vietnam, analis sing disaranake Pak Umansky. “Kita ngomong babagan jagad pemain sing beda kanggo Macau [lawan] ing papan liya,” ujare analis.

“Aku ora mikir Suncity kudu duwe kemampuan kanggo mindhah sawetara pemain saka Macau menyang Vietnam – mung ora gampang. Yen dheweke bisa nindakake, mesthine wis pindhah menyang Filipina, lan Kamboja lan kasino liyane ing ngendi bisnis junket bakal luwih nguntungake, “tambah Umansky.

Macquarie ngarepake yen “dampak kanibalisasi” sing ditimbulake dening properti regional saingan ing Asia Tenggara ing game VIP Macau bisa gampang ing 2020. “Sawise bukaan anyar ing Kamboja (Naga 2 ing pungkasan 2017 ) lan Filipina (Okada Manila ing awal 2018) ” NagaWorld 2 wis nambah bisnis NagaCorp sajrone 2018 lan Okada Manila wis nambah bisnis ing taun 2019 , ujare institusi kasebut. “Kita ngarepake tingkat wutah saka kompetisi ramping bakal alon amarga aset kasebut diwasa,” tambah analis Macquarie.

“Siji-sijine tambahan kapasitas [regional] taun ngarep yaiku properti Suncity [Hoiana] ing Vietnam, nanging iki bakal dadi bukaan bertahap tanpa kamar hotel kanggo umume (yen ora kabeh) ing 2020,” tambah tim Macquarie.

Penyetor anyar sing winates

Tim Macquarie model GGR massa Macau ing 2020 kanggo nambah dening “9 persen” taun-on-taun; lan industri GGR kanggo tuwuh dening “1,9 persen”, didhukung dening dandan infrastruktur ndhukung pariwisata kutha lan pungkasanipun “gampang” kanggo “headwinds” saka protes sasi Hong Kong. Analis uga percaya yen segmen premium-massa bisa “njaga stabilitas” ing taun ngarep.

Sanajan bedane kinerja VIP lan GGR massal ing 2019, kanthi GGR massa “pacing +11 persen versus VIP -20 persen,” GGR massa bisa uga mbutuhake ing https://energizerresources.com/ 2020 kanggo nyepetake ekspansi persen “tengah-remaja” kanggo “mbuktèkaké segmen kasebut. non-siklik,” analis Macquarie nyathet ing laporan lookahead 2020.

Dheweke uga nambahake: “Iki bisa uga angel ing taun 2020 bebarengan karo pasokan hotel anyar sing winates, nanging kita yakin bukaan ing pungkasan 2020 lan awal 2021 bisa dadi katalis.”

Macquarie lan Sanford Bernstein Pak Umansky mangu-mangu apa Bukak saka SJM Holdings Ltd kang HKD39 milyar (US $ 5,0 milyar) Grand Lisboa Palace bisa kelakon ing 2020 , pigura wektu sing wis kasebut dening Manajemen operator casino.

“Ana kurang pasokan taun ngarep tinimbang sing diantisipasi amarga SJM [Grand Lisboa Palace] telat. Iku njupuk sethitik pindah luwih mburi. Nanging https://mtbchick.com/ kanthi mbukak Four Seasons [ Tower Suites ] , kanthi hotel Londoner [Macao] bisa uga dibukak ing tengah taun, lan banjur suite Londoner Tower dibukak ing pungkasan taun – ana sawetara pasokan kamar sing layak, “Pak Umansky ngandika kita, referring pungkasan pisanan kanggo sumber kamar hotel anyar saka operator casino Sands China Ltd, lan liya kanggo revamp tema saka resort Sands Cotai Central grup.

“Sing penting” yaiku “sapa” sing nggunakake kamar hotel kasebut,” ujare Pak Umansky. Ing Desember, mburi ndhuwur bagean premium-gambler wis “wis alus,” karo VIP “lemah … supaya sampeyan entuk kamar kapenuhan pelanggan-nilai murah. Yen dikarepake nambah, panggunaan kamar ganti. Dadi GGR bisa bali tanpa tambahan kamar utawa pasokan kamar winates, “tambah analis kasebut.