Lottoland Melantik Antonio Villaverde sebagai Presiden Undang-undang
Toto

Lottoland Melantik Antonio Villaverde sebagai Presiden Undang-undang

Lottoland telah membawa bekas ketua undang-undang Encik Green Antonio Torralba Villaverde sebagai naib presiden undang-undang syarikat yang baharu. Pelantikan itu mencerminkan komitmen Lottoland untuk memastikan ia kekal hongkong prize patuh kerana ia berusaha untuk mengemudi pasaran baharu dan berubah dalam pengalaman iGaming.

Jawatan terbaharu Torralba menyaksikan beliau bekerja untuk StubHub di mana beliau berkhidmat sebagai pengarah undang-undang antara Julai 2019 dan Mei 2022. Pelantikan terbaru beliau sebagai sebahagian daripada pasukan Lottoland Result Sydney adalah kesinambungan laluan profesional Villaverde dalam industri perjudian.

Dia bekerja sebagai presiden undang-undang untuk Encik Green antara Oktober 2017 dan Mei 2019 dan dia mempunyai pengalaman sebagai peguam yang bekerja di Jerman dan Sepanyol. Pelantikan itu didedahkan secara ringkas di LinkedIn dengan Villaverde berkongsi semangatnya untuk menjadi sebahagian Togel Singapore Hari Ini daripada syarikat itu.

Beliau akan memberi tumpuan secara eksklusif untuk memastikan keperluan undang-undang dan pematuhan dalam pasaran operasi dipenuhi. Villaverde dijangka beroperasi di luar kedua-dua pejabat Sepanyol dan Gibraltar.