JELAJAH POKER DUNIA MERAIKAN SEDEKAD DENGAN BESTBET JACKSONVILLE
Toto

JELAJAH POKER DUNIA MERAIKAN SEDEKAD DENGAN BESTBET JACKSONVILLE

WPT bestbet Bounty Scramble keka https://bookbooknyc.com/ l sebagai satu-satunya acara hadiah dalam jadual lawatan setiap tahun. Walaupun acara Jelajah Utama tapak mungkin ditangguhkan sebentar, ramai pemain akan menantikan aksi pemusnahan hadiah itu.

Foto Kumpulan Bounty

Walaupun memegang Bounty Scramble, poker telah kembali kepada harta dan minggu ini menandakan Minggu Perayaan bestbet di WPT. Lawatan dan bestbet itu mempunyai https://imbuecellars.com/ hubungan sejak 2011 dan kedua-dua pihak berharap dapat melihatnya berterusan pada masa hadapan.

“Ia merupakan hubungan yang hebat,” kata Pengarah Eksekutif operasi bilik kad Jesse Hollander (gambar di bawah). “World Poker Tour sangat mengagumkan. Ia membantu meletakkan kami di pentas global dan kebangsaan dan membawa masuk pemain yang mungkin tidak pernah terfikir untuk datang ke Jacksonville.”

Jesse Hollander

Hubungan istimewa

Hubungan sebenar dengan bestbet bermula pada Musim X (2011) dengan WPT Jacksonville di lokasi Orange Park syarikat itu. Acara https://filmstory.org/ itu adalah yang pertama daripada dua gelaran jelajah untuk Tony Ruberto. Setahun kemudian, kejohanan itu telah dipindahkan ke Jacksonville pertaruhan terbaik dan dijenamakan semula sebagai acara hadiah.

Elemen perebutan adalah unik dan pemain hanya suka formatnya. Sekumpulan juara WPT, pemain terkenal, dan selebriti sekali-sekala mempunyai habuan di kepala mereka sepanjang kejohanan. Kalahkan salah satu daripadanya dan pemenang mendapat $2,500.

Richard Seymour

Juara Super Bowl Richard Seymour adalah kehadiran yang konsisten di WPT bestbet Bounty Scramble.

“Saya rasa semua orang menyukainya, dan mereka mungkin tidak akan menganggapnya jika ia bukan acara WPT,” kata Hollander. “Saya fikir ia adalah elemen tambahan yang menarik di mana terdapat keputusan strategik: ‘Perlukah saya menelefon? Lelaki ini bernilai $2,500 jika saya kalahkan dia.’”

bestbest menambah sedikit kecemerlangan pada setiap penyingkiran – membayar pemenang secara tunai di meja, yang kalah menandatangani “medali hadiah” beliau dan mengambil gambar untuk menandakan peristiwa itu. Acara itu membantu memisahkan harta itu daripada yang lain dan pembelian masuk $5,000 menjadikannya kejohanan istimewa untuk kawasan itu.

Mesej Elia kepada Glantz

bestbet juga menjalankan banyak acara satelit untuk pemain tempatan. Acara WPT telah popular dengan pemain tetap bestbet dan beberapa telah pergi ke penamat besar. Tetapi Jelajah Utama bukanlah satu-satunya acara WPT yang diadakan di tempat penginapan ini. Bilik poker juga menganjurkan acara tahunan WPTDeepstacks dan juga menjalankan kejohanan sebelum WPT membeli lawatan itu.

“Ia lebih baik sekarang kerana ia dikaitkan dengan Jelajah Poker Dunia,” kata Hollander. “Ia mewujudkan banyak keseronokan dan heboh di sekeliling bilik kerana ia adalah pasaran yang berbeza dan titik harga yang lebih kecil, tetapi ia sangat bagus.”

Kembali beraksi

Ia sememangnya bukan perniagaan seperti biasa, tetapi poker telah kembali kepada bestbet. Seperti kebanyakan hartanah, rakan kongsi WPT lama telah menyesuaikan diri dengan persekitaran COVID-19 sejak dibuka semula pada bulan Mei. Sejak itu, terdapat pertumbuhan yang stabil dalam pemain yang kembali. Itu termasuk permainan tunai dan kejohanan harian dalam persekitaran yang selamat, bersih dan jarak sosial. Hartanah itu juga telah menjalankan beberapa acara khas $1,500 dan menerima kehadiran yang baik untuk mereka.

“Mereka berjalan dengan sangat baik, hampir terlalu bagus,” kata Hollander. “Kami cuba mengendalikan kejohanan di mana kami mendapat seratus orang dan kami mendapat lebih 200. Jadi permintaan di luar sana, perniagaan di luar sana – terutamanya untuk kejohanan.”

Itu tidak bermakna ia mudah. Hollander menyatakan bahawa sukar untuk menguruskan kejohanan yang lebih besar kerana terdapat banyak pembersihan yang terlibat. Kakitangan juga boleh menjadi sukar, tetapi hartanah telah menjadikannya berfungsi setakat ini pada skala yang lebih kecil. Saiz besar bilik poker bestbet telah membantu dalam usaha ini – membenarkan lebih banyak ruang bagi setiap meja.

Kawasan Kejohanan

Hartanah itu kini mempunyai satu lagi siri dalam kerja-kerja. Siri Terbuka Musim Sejuk bestbet ditetapkan pada 21-31 Jan dengan acara utama $2,000 yang berlangsung pada 29-31 Jan dengan jadual akhir disiarkan secara langsung di bestbetLIVE.

Hollander menambah: “Semoga kami akan kembali ke WPT dan WPTDeepStacks entah bagaimana pada tahun 2021.”

Detik-detik besar di bestbet

Mengimbas kembali, terdapat beberapa detik besar di WPT bestbet Bounty Scramble. Detik pertama yang diingati Hollander datang pada Musim XIV apabila Tyler Patterson bukan sahaja memenangi gelaran WPT tetapi juga hadiahnya sendiri. Bukan itu sahaja, hartanah ini juga memberikan hadiah “tahan lebih lama” kepada semua pemain hadiah – sebotol champagne Dom Perignon khas.

“Di meja akhir Tyler menumpaskannya dan semua orang di meja akhir mempunyai segelas champagne,” kata Hollander. “Itu sangat hebat dan kemudian dia memenangi kejohanan itu.”

Setahun kemudian, Patterson kembali ke meja akhir dan menduduki tempat keempat. Ia adalah jangka masa dua tahun untuk pemain poker dari Everett, Washington.

Acara televisyen pertama pada tahun 2012 itu juga merupakan acara kemuncak. Kejohanan itu menghasilkan jadual akhir yang disusun termasuk Will Failla (keenam), Tony Dunst (kelima), Dan Buzgon (keempat), Darren Elias (ketiga), dan James Calderaro (naib juara). Shawn Cunix akhirnya memenangi acara itu dengan harga $400,600.

“Apabila mereka turun ke kepala-up, Shawn dan Caldo masing-masing berkata, ‘Baiklah kami mempunyai semua yang pro, jadi sekarang hanya kami dua keldai,'” ingat Hollander. “Dan mereka masing-masing melakukan pukulan tequila dan bersenang-senang.”

Ahli Kelab Juara-Juara Calderaro meneruskan dua tahun besar lagi selepas penamat itu di bestbet. Musim berikutnya dia mendapat tempat ke-12 dan kemudian naib juara sekali lagi pada tahun 2014. Dia kekal sebagai pelancong tetap dan cukup watak untuk bermain dengan felt.

Bagi Hollander, melihat beberapa pemain tempatan beraksi dengan baik dalam Bounty Scramble juga tidak dapat dilupakan. Lawatan ini berfungsi untuk mendapatkan beberapa orang tetapnya di lapangan dan itu telah terbukti berjaya. Pada 2014, pemain tempatan Nabil Hirezi mengungguli bidang 258 pemain untuk memenangi $206,041. Bilik itu penuh sesak dengan rakan-rakan dan keluarga yang bersorak pada doktor gigi berusia 59 tahun itu. Satu bahagian luar di sungai memberinya gelaran dan menyingkirkan Calderaro. Seorang lagi pemain tempatan mencapai kejayaan besar pada Musim XVI apabila pemain rekreasi Paul Petraglia, yang bekerja sebagai juruterbang, merangkul gelaran dan $315,732.

Juara Paul Petraglia

Paul Petraglia menewaskan juara bertahan terbaik WPT Bounty Scramble Sam Panzica untuk memenangi acara Musim XVI.

Satu kemuncak lawatan tambahan untuk bestbet muncul pada Disember 2019 apabila Naib Presiden Operasi Poker Deb Giardina diberi pengiktirafan WPT Honors di Las Vegas. Ia adalah kemuncak kerja keras selama bertahun-tahun dalam industri permainan dan kepimpinan di bestbet.

KEPUJIAN WPT 2019

“Itu menakjubkan,” kata Hollander. “Ia benar-benar menunjukkan bahawa walaupun kami hanya berada di sini di timur laut Florida, kami berada di peta, dan menerimanya adalah satu penghormatan besar bagi kami semua. Kami benar-benar telah membuat tanda dalam komuniti dan dalam industri dengan cara yang positif, dan ia merupakan satu kejayaan yang hebat dengan WPT. Keluarga WPT telah menjadi perkongsian yang hebat. Kami berharap kami akan mengadakan satu lagi acara WPT tidak lama lagi.”

Sean Chaffin ialah seorang penulis bebas di Crandall, Texas, dan karyanya muncul dalam pelbagai laman web dan penerbitan. Ikuti dia di Twitter @PokerTraditions.