Macau tip kanggo 2020 taruhan massal munggah ing uptick ajang winates
Toto

Macau tip kanggo 2020 taruhan massal munggah ing uptick ajang winates

revenue game reged casino Macau (GGR) bisa ndeleng wutah 2020, didhukung dening Recovery andhap asor ing VIP play – dibandhingake kontraksi pinunjul https://casamozart.com/ 2019 ing babagan – uga expansion stabil saka muter ing babagan massa. Sing miturut sawetara Analysts investasi panutup sektor game kutha kang GGRAsia wis ngandika. Ing taun tanggalan anyar ana kamungkinan Tambah […]

Toto

The 13 Hotel repositioning minangka ora game: Manajemen

Hotel 13 (digambarke), properti mewah ing tapel wates antarane distrik kasino Macau ing Cotai lan wilayah pemukiman Coloane, wis “fokus ing repositioning https://afghanistan-analyst.org/ model bisnis lan operasional tanpa game” wiwit dibukak ing Agustus 2018 sawise entuk hotel. lisènsi. Dadi, promotor properti kasebut South Shore Holdings Ltd ing dina Jumuah ngajokake laporan interim lengkap sajrone nem […]

Toto

Rekam nomer penumpang ing bandara Macau wiwit Nov

Bandara Internasional Macau (digambar) nyathet ing 11 wulan pisanan 2019 volume lalu lintas penumpang paling dhuwur sajrone sejarah 24 taun, miturut retrobazar.com/ data sing dirilis ing wulan iki dening operator fasilitas kasebut. Ana mung ndhuwur 8,7 yuta obahe penumpang ing 11 sasi kanggo November 30, lan luwih saka 71.000 gerakan pesawat, makili wutah mungguh 16 […]

Toto

Nyebrang Hengqin-Macau anyar mbukak ing 1Q 2020: Macau govt

Papan papriksan wates sing mentas dibangun antarane pulo Hengqin lan Macau – sing dikenal minangka pelabuhan Hengqin – kemungkinan bakal mbukak https://sifangartmuseum.org/ kanggo lelungan lan barang ing “kuartal pisanan” 2020. Mangkono ujare Sekretaris Administrasi lan Kehakiman kutha, André Cheong Weng Chun ( digambarake ing foto file), ing konferensi pers Senin. Hengqin wis ngembangaken sawetara fasilitas […]

Toto

rencana Staff casino Macau 2 Jan rapat umum ing pituwas, kahanan

A kelompok aktivis pegawe game Macau plans demo liwat distrik casino https://digitalrightslac.net/ downtown kutha ana (2. Januari) kanggo telpon kanggo mbayar luwih apik lan kahanan kanggo buruh casino lokal. Ing aturan Macau, mung sing duwe ID lokal bisa dealers casino. Organizer saka rapat umum ngrancang – New Macau Gaming Staff Rights Association – disebut ing […]

Toto

Macau casino GGR tiba 3,4pct ing taun lengkap 2019: govt

revenue game reged casino Macau kang (GGR) kontrak 3,4 persen taun-ing-taun ing tanggalan 2019. Iku miturut data dirilis ana dening pengatur lokal, Gaming https://ur-doc.com/ Inspection lan Biro Koordinasi, badan uga dikenal minangka DICJ. Taun ditutup karo GGR Desember sing mudhun 13,7 persen saka taun sadurunge, dadi meh MOP22,84 milyar (US $ 2,84 milyar), penurunan paling […]

Toto

Pengawal Selia Perjudian Puerto Rico Mengatasi Pakaian Perjudian Haram

Terdapat pertikaian yang memuncak di Puerto Rico mengenai siapa yang dibenarkan mengendalikan jenis mesin permainan. Suruhanjaya Perjudian Puerto Rico (PRGC) berharap untuk menunjukkan siapa yang bertanggungjawab dengan memberi denda yang tinggi kepada pelanggar. mesin slot Seorang lelaki bermain mesin slot di sebuah kedai di Puerto Rico. Pertempuran sedang berlaku antara kedai dan pengawal selia permainan […]

Toto

Perubahan Pasaran Permainan Argentina Akan Menyenangkan Penjudi

Pihak berkuasa permainan dan kewangan di Argentina telah membenarkan beberapa perubahan peraturan yang sepatutnya menggembirakan petaruh dan pengendali. Mereka telah melonggarkan garis panduan pelaporan anti-pengubahan wang haram, sambil meluluskan penggunaan kad debit di kasino berasaskan darat. Kasino Puerto Madero Buenos Aires, Argentina Kasino Puerto Madero di Buenos Aires, Argentina. Peraturan baharu boleh membantu industri permainan […]

Toto

Penculik Kasino Maryland Mengaku Bersalah, Berdepan Lebih Sedekad di Penjara

Dua lelaki Washington, DC membuat pengakuan bersalah terhadap penculikan, pukul dan rompakan kasino Maryland minggu itu. Nama harta perjudian tidak pernah dikeluarkan oleh pegawai persekutuan. Peguam AS Maryland Erek L. Barron Peguam AS Maryland Erek L. Barron, gambar di atas. Dia baru-baru ini mengumumkan pengakuan bersalah dalam penculikan berkaitan kasino. (Imej: Danielle E. Gaines/ Maryland […]

Toto

MIKITA BADZIAKOUSKI MEMENANGI KEJOHANAN HIGH ROLLER DENGAN HARGA $1,062,730

Kejuaraan High Roller bernilai $25,500 telah berlangsung malam tadi, dengan lebih sejuta untuk pemain pertama dan tujuh pemain poker terbaik dunia yang tinggal dalam pertarungan. Ia adalah urusan yang mendalam dengan permainan peringkat tinggi sepanjang masa. Akhirnya, ia adalah satu-dua untuk Team partypoker kerana Mikita Badziakouski dan Jason Koon memotong dua hadiah terbesar. Lihat rekap […]